Pressemelding
Dette er en pressemelding! Innholdet i denne teksten representerer ikke nødvendigvis foto.nos syn på innholdet.

Praktverk om villmarksliv på Nordkalotten

Jan-Eilert Pedersen er ute med praktbok fra Nordkalotten. Fra 2001-2007 arbeidet han med innsamling av bilder fra Nordkalottens største villmarksområder.
Praktverk om villmarksliv på Nordkalotten

Trane forlag presenterer ”Nord i Villmarka” av Jan-Eilert Pedersen.
Nordkalotten, landområdene nord for Polarsirkelen i Skandinavia og Nordvest-Russland, byr på noen av Europas siste, store, urørte villmarksområder. Gjennom seks år har Jan-Eilert Pedersen levd og reist i disse områdene. I denne boka forteller han om turliv og naturopplevelser gjennom alle årstider i den nordlige villmarka. Bli med ham på overvintring i Anárjohkas snødekte skoger, på elvepadling tvers over Kola-halvøya, eller ut i den rike naturen som hele tiden ligger like rundt hushjørnet for innbyggerne i nord. Bli med på kamerajakt etter den russiske bjørnen og trolltiuren i Pasvik, eller med fiskestang etter storrøya på Laksfjordvidda.

Jan-Eilert Pedersen er frilans sykepleier og naturfotograf. I perioden 2001-2007 jobbet han ved Kirkenes sykehus, og brukte mesteparten av fritiden på dette prosjektet med å oppsøke, fotografere og formidle de store villmarksområdene i det nordlige Norge, Sverige, Finland og Russland.

Boka kan blant annet bestilles på http://villmarkshistorier.no

Jan-Eilert har vært aktiv på foto.no siden 13.05.2002. Han benytter anledningen til å hilse og takke alle som har kommet med tilbakemeldinger i løpet av prosjektet.
www.villmarkshistorier.no - Nord i villmarka
Nord i villmarka
www.villmarkshistorier.no
Bokomslag

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu