Pressemelding
Dette er en pressemelding! Innholdet i denne teksten representerer ikke nødvendigvis foto.nos syn på innholdet.

Ny blits til Leica M-system

Ny: Leica SF 58: Profesjonell blits for den høyeste ytelse og system kompatibilitet.
Leica Camera AG, Solms, lanserer en ny blits som kombinerer høy ytelse og systemkompatibilitet i en enhet – LEICA SF 58. Med største ledetall på 58 (ISO 100/21) blir høy lysstyrke kombinert med muligheter for indirekte blitsbelysning, takket være et roterende blitshode. Den integrerte, systemkontrollerte sekundær reflektoren sikrer bildets briljans og letter samtidig opp skygger og høylys. For fotografer betyr det mer kreativ frihet til bruk av lyset og større fleksibilitet, selv under vanskelige lysforhold. En diffusor, anbefales til portrett fotografering, leveres som tilleggsutstyr.

LEICA SF 58 kan benyttes på alle Leica M-kameraer, SLR kameraer og på det nye Leica S-systemet. Blitsen er spesielt tilpasset for bruk på Leica systemkameraer og forenkler blitsfotograferingen på alle kamera typene. LEICA SF 58 er utstyrt med en integrert USB port for enkel oppdatering av blitsens firmware. Denne finessen sikrer at blitsen blir kompatibel med framtidige generasjoner av Leica kameraer.

LEICA SF 58 blitsen har en meget stort zoom område fra 24-105mm og en integrert vidvinkel diffusor som dekker 18mm. Betinget av objektivets brennvidde og sensor formatet, innstilles blitsreflektoren helt automatisk med mulighet for manuell overstyring.

Takket være mange tekniske finesser vil LEICA SF 58 gjøre at fotografen kan få profesjonelt eksponerte bilder uavhengig av de eksisterende lysforholdene. For eksempel, blitsen har automatiske funksjoner som TTL eller automatisk blits mode, og automatisk utfyllings blits. I tillegg tilbyr LEICA SF 58 valget mellom to lysprofiler (Standard og Soft) som tillater optimal tilpassing til forskjellige lys forhold. Kraftig lysutbytte garanterer at blitsfotografering kan skje hurtig og konstant og samtidig er blitsen beskyttet mot overoppheting om vil regulere blitsfrekvensen.

Intuitive kontroller og et brukervennlig operativt konsept sikrer at LEICA SF 58 er enkel å bruke. Alle relevante parametere settes med fire kontakter på blitsen. Den klart strukturerte og belyste dot-matrix panelet tillater fotografen å konsentrere seg om det essensielle.

LEICA SF 58 blir å finne hos Leica Spesialist forhandlerne fra mars 2009.
Leica - Leica SF 58
Leica SF 58
Leica
Leica - Leica SF 58
Leica SF 58
Leica

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu