Pressemelding
Dette er en pressemelding! Innholdet i denne teksten representerer ikke nødvendigvis foto.nos syn på innholdet.

Den oppgraderte Nikon S-serien

Nikon Europe lanserer en oppgradert COOLPIX S-serie, inkludert COOLPIX S630, COOLPIX S620, COOLPIX S230 og COOLPIX S220. Alle fire modellene er utviklet med tanke på én ting: Å gi deg den ypperste stilen, hastigheten og enkelheten i et kompakt kamerahus.
COOLPIX S630 er kompakt og stilfullt utformet med Sure Grip, som gir et komfortabelt grep for tommelen. COOLPIX S620 har den beste ISO-standarden av alle kompaktkameraene i sin klasse. COOLPIX S230 er både stilfullt og enkelt å bruke takket være den avanserte berøringsskjermen med enkle knapper. COOLPIX S220 er enkelt å bruke og samtidig slående elegant. Alle fire modellene er tilgjengelige i farger som passer enhver smak og personlighet, og alle har Nikons EXPEED-bildeprossesering for bedre bildekvalitet.

Mark Pekelharing, Product Manager Consumer Products hos Nikon Europa B.V: - Vi er svært stolte av vår nye, fargerike S-serie og mener vi har et kamera som passer enhver smak. Kameraene er en fryd å bruke. De ser flotte ut, er gode å holde i og gir praktfulle bilder.

COOLPIX S630 – passer for alle
Med et Sure Grip som er komfortabelt, føles det ganske enkelt riktig å ta bilder med COOLPIX S630. Ytelsen er midt i blinken også. Med 12 megapiksler, bildestabilisering (VR) med forskyvning av bildebrikken (shift) og et ypperlig NIKKOR-objektiv med 7x optisk zoom gir det en bildekvalitet som kommer til å gjøre enhver begivenhet ekstra spesiell. Det er utstyrt med nyskapende funksjoner, for eksempel den nye blunkefilterfunksjonen, der smilegjenkjenning og blunkevarsling kombineres, slik at kameraet kan gjenkjenne ansiktet og automatisk ta to bilder etter hverandre når motivet smiler og deretter lagre bildet der motivet har øynene åpne. Når du i tillegg har automatisk motivvalg, der innstillingene justeres automatisk etter motivet, en funksjon for kontinuerlig sport med opptil 10 b/s og en funksjon for rask retusjering, er det klart at dette er et kamera å regne med. Det er tilgjengelig i svart eller rubinrødt.


COOLPIX S620 – hastighet for alle pengene
Med en oppstartstid på bare 0,7 sekunder er dette et ekstremt raskt kamera. Det har også et svært kompakt, velformet kamerahus. COOLPIX S620 har 12,2 effektive megapiksler, et NIKKOR-objektiv med 4x zoom som dekker en vidvinkel på 28 mm (tilsvarende 35 mm-format), og en 2,7-tommers LCD-skjerm med vid innsynsvinkel. Likevel inneholder det lille kamerahuset et vell av opptaksfunksjoner med høy ytelse. Det som også er unikt for et digitalt kompaktkamera, er at COOLPIX S620 har et stort følsomhetsområde opptil ISO 6400 som gir lite støy på bilder i full størrelse. Det inneholder også fire teknologier for reduksjon av uskarphet, inkludert bildestabilisering (VR) med optisk forskyvning (shift), bevegelsessensor, blunkefilter og rask retusjering samt motivfølgefokus og automatisk motivvalg. Kamerahuset i metall har elegante kurver samt en detaljrik utforming og er tilgjengelig i lys sølv, matt svart, purpur og rosa. Det er det åpenbare valget for dem som er ute etter høy ytelse og sofistikert stil.

COOLPIX S230 / COOLPIX S220 – praktisk rettet stil og kraftfull enkelhet
Denne slanke, kompakte og stilfulle duoen er kanskje den mest elegante i den nye S-serien. COOLPIX S230 har en avansert 3,0-tommers berøringsskjerm med enkle knapper, slik at det blir både svært gøy og enkelt å ta bilder. Det inneholder også en rekke avanserte funksjoner, for eksempel det nye blunkefilteret, rask retusjering, automatisk motivvalg og motivinnstillinger. Med blunkefilteret unngår du å få bilder der motivene har øynene lukket. Det er også mange retusjeringsmulighter i kameraet og det benyttes avanserte teknologier fra Nikons prisbelønte digitale speilreflekskameraer. Med 17 motivvalg i COOLPIX S230 og 16 i COOLPIX S220 kan du velge de perfekte kamerainnstillingene for nær sagt alle fotograferingssituasjoner.
I tillegg til 10 effektive megapiksler og et NIKKOR-objektiv med 3x zoom har disse modellene elektronisk bildestabilisering, et stort følsomhetsområde opptil ISO 2000 og bevegelsessensor som gjør det enkelt å få fine bilder. COOLPIX S220 er lett (ca. 100 g) med en tykkelse på bare 18 mm og har en 2,5-tommers LCD-skjerm til gjennomsyn av bildene. Begge kameraene har stilfulle kamerahus i metall som får plass i alle småvesker og leveres i en rekke moderne farger som sjøgrønt, rødt, mørkeblått, koboltblått, magenta, lilla og svart.

S-serien leveres med et oppladbart litiumionbatteri og en lader, USB-kabel, AV-kabel, bærestropp og COOLPIX Software Suite. COOLPIX S230 inkluderer en skrivestift for berøringsskjermen i tillegg. De kommer i handelen ca 20. februar til en veiledende pris på henholdsvis 3090,- NOK for S630, S620 til 2590,- NOK S230 for 1990,- NOK og S220 til 1590,- Alle Nikon-kameraer leveres med gratis 2 GB weblagring på Nikons my Picturetown-tjeneste på mypicturetown.com.
 -
 -
 -
 -

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu