Pressemelding
Dette er en pressemelding! Innholdet i denne teksten representerer ikke nødvendigvis foto.nos syn på innholdet.

Nikons Prokompakt med superzoom

Nikon Europe er stolte av å lansere COOLPIX P90. Dette er et av verdens første kompaktkamera med 24x zoom og vidvinkel. Supertelezoom med høy ytelse, vidvinkel og andre kraftige funksjoner kombineres i et kamera som er enkelt å bruke. Det er ideelt for alle som er på utkikk etter den berømte Nikon-kvaliteten i et svært hendig kamera
Mark Pekelharing, Product Manager Consumer Products hos Nikon Europa B.V: - Dette kameraet understreker Nikons lojalitet overfor kameraentusiaster. Utrolig kraftig 24x zoom med vidvinkel, 3,0-tommers vippbar LCD-skjerm med skråstillingsfunksjon, bildestabilisator, Nikons EXPEED-bildeprossesering og høy følsomhet gjør COOLPIX P90 til en hybrid mellom kompaktkamera og et digitalt speilreflekskamera.

24x zoom og 1 cm nærgrense
COOLPIX P90 har en kraftig 24x optisk zoom og 26 mm vidvinkel til 624 mm telezoom (tilsvarende 35 mm-format), nærgrensen for kameraet er bare 1 cm! Hurtig seriefotografering med opptil 45 bilder ved 15 b/s betyr at det er svært godt egnet til sportsfotografering. Det kan til og med ta opp bilder før du har trykket på knappen. Når du i tillegg har 12,1 effektive megapiksler og ISO -følsomhet opptil 6400, blir det klart hvorfor kameraet utmerker seg i nær sagt alle fotograferingssituasjoner. Du kan stille det inn på full automatikk eller ulike manuelle innstillinger ved å bruke kameraets fire eksponeringsmoduser (PSAM), og komponere drømmebildet ved å bruke den elektroniske søkeren. Kameraet har mange funksjoner med topp Nikon-kvalitet, f.eks fire teknologier for reduksjon av uskarphet, automatisk motivvalg og ansiktsfokus som gjenkjenner opptil tolv ansikter. Det har også de nyeste funksjonene, for eksempel smilegjenkjenning og blunkevarsling for perfekte portretter, Nikons egen D-Lighting for optimalisering av kontrast og rask retusjering. Du kan også filme med kameraet, inkludert film med intervall opptak, 3-tommers vippbar LCD-skjerm gjør det enkelt å ta bilder selv i krevende situasjoner.

COOLPIX P90 leveres med en USB-kabel, AV-kabel, bærestropp og en CD-ROM med Software Suite for COOLPIX. Kameraet er kun tilgjengelig i svart, og forventet salgstart er i midten av mars. Veiledende pris er NOK 3990,-.
Alle Nikon-kameraer leveres med gratis 2 GB weblagring på Nikons my Picturetown-tjeneste på www.mypicturetown.com
 - P90
P90
 - P90
P90

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu