Pressemelding
Dette er en pressemelding! Innholdet i denne teksten representerer ikke nødvendigvis foto.nos syn på innholdet.

Olympus µ 1040

Med lanseringen av μ 1040 føyer Olympus enda en modell til sin populære "Mju"-serie i et redesignet, supertynt og strømlinjeformet metallhus.
København 25. august 2008. Med lanseringen av μ 1040 føyer Olympus enda en modell til sin populære "Mju"-serie i et redesignet, supertynt og strømlinjeformet metallhus. Den "lille nye" er pakket med alle de nyeste teknologier som sikrer perfekte bilder hver gang. Olympus μ 1040 glir lett og elegant ned i enhver lomme og er lett å ta med overalt.

Med Olympus μ 1040 starter en helt ny generasjon av stilfulle Mju- kameraer som i årtier har stått for nytenkning og innovasjon, noe som har bidratt til at serien hører til blant de best selgende i verden.
Når man betrakter det lille, supertynne metallkamerahuset på hele 10
megapiksel og med 3 x zoom (38 -114 mm), kan det være vanskelig å tro at dette lille elegante kameraet er så intelligent at det er i stand til å finne ut hva du fotograferer: I "intelligent-auto" finner kameraet selv den beste innstillingen i en gitt situasjon. Du skal bare konsentrere deg om å fange motivet og trykke på utløseren.
Tar du et portrett, så kan kameraet selv regne ut at det nå skal prioriteres naturlige hudtoner samt uskarp bakgrunn. Ved landskapsfotografering innstilles kameraet derimot automatisk til å gi kraftfulle farger og stor dybdeskarphet. Ved ting i bevegelse, barn som leker, hunden som løper – alt dette oppfanger kameraet og innstiller seg på sportsopptak. Går du helt opp til motivet, trenger du ikke lenger selv å stille inn på makro: Kameraet har lest situasjonen og innstiller seg deretter.
Her har man tenkt på alle detaljer. Ønsker du å ta bilder av personer, så sørger "ansiktsgjenkjennelsesteknologien" for at belysning og skarphet ligger der hvor personenes ansikter er – og det med helt opptil 16 ansikter i samme motiv.

I tillegg til å ta stillbilder så gir Olympus μ 1040 også mulighet for å ta små filmsekvenser med lyd med 30 bilder pr. sekund som du kan sende til venner og familie på e-post eller laste opp og dele med andre på youtube.

Det som er artig med å fotografere er at man kan dele bilder med andre. Den 7,6 cm store Hyper cristal-LCD-skjermen gjør det mulig for mange å betrakte bildene samtidig – uansett om det er i solskinn eller dårlige lysforhold. Brightcapture-teknologien sikrer at LCD-skjermen blir hele fire ganger lysere enn en tradisjonell LCD-skjerm og at den har en stor betraktningsvinkel.

Med Olympus μ 1040 har du et smart, intelligent kamera i høy kvalitet som sikrer deg gode bilder hver gang.

Olympus μ 10 40 leveres i fire smarte farger: Starry Silver, Midnight Black, Magma Red, Melon Yellow.

Veiledende utsalgspris for Olympus µ 1040 vil bli 1690,- og kameraet blir å finne i norske butikker allerede i begynnelsen av september.

Olympus µ 1040 – viktigste features:

• Miniature 3 x optisk zoom (38-114mm*) i supertynt metallhus (kun 16 mm) til innfanging av alt fra fantastiske naturbilder til spennende nærbilder.

• 10 megapiksel til fremstilling av bilder i plakatstørrelse.

• Den enkle veien til perfekte bilder - Intelligent Auto Mode finner selv de fem mest vanlige scener og tilpasser innstilling, fokus og eksponering automatisk.

• Avansert ansiktsgjenkjenningsteknologi med opptil 16 personers ansikter perfekt fokusert og eksponert samt korrekt eksponering av alle områder i bildet.

• 6,9 cm/2,7'' HyperCrystal LCD-skjerm viser fortrinnlige bilder under fotografering – også i strålende sol.

• Digital bildestabilisator som fjerner uskarphet selv ved dårlige lysforhold.

• TruePic III bildeprosessor til hurtig behandling av bildedata og bedre bildekvalitet.

• Hold minnene i live med filmopptak med lyd (opptil VGA-oppløsning med 30 bilder pr. sek.).

• xD-Picture Card- og microSD Card-kompatibel.


  • Svarende til et 35 mm-kamera
microSD er et varemerke tilhørende SD Card Association




Olympus -
Olympus
Olympus -
Olympus

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu