Pressemelding
Dette er en pressemelding! Innholdet i denne teksten representerer ikke nødvendigvis foto.nos syn på innholdet.

Fotobok på 1-2-3 med Pixum EasyBook

Fotoalbum tilhører fortiden – den nye måten å lagre bilder på er fotobok. Alt som trengs er bilder, fantasi og programvaren Pixum EasyBook.
Enten fordeler Pixum EasyBook bildene automatisk på sidene for deg, eller du gjør det manuelt. Alt i en håndvending.



En fotobok er en storartet gaveide til barnebarn, foreldre, venner, besteforeldre eller kjærester. Nå lanserer Pixum for første gang fotobok i Norge. Velg mellom flere formater:

- EasyBook XL –
Mer plass til dine bilder
30 x 30 cm
Fotobøker i høy kvalitet i edle innbindinger (liminnbinding) som kunstlær i fargerne creme, brun og svart; finnes også som premiumlerret i creme, rød, blå, svart og sølv, og som individuelt utformet hardcover.

- EasyBook Large -
Fotobok i DIN A4-format (ca. 21 x 28cm)
Fotohefte eller hardcover

- EasyBook Square
Kvadratisk og praktisk (21 x 21 cm).

- EasyBook Small
Den rimelige følgesvennen
I lommeformat (14 x 13 cm)

Bruk ett av bildene på forsiden, så blir boken enda mer personlig. Eller man kan legge et bilde over hele ryggen på boken.

For å gjøre dette trenger man programmet Pixum EasyBook. Programmet er enkelt å bruke og gratis. Det er utviklet til Windows-pcer.

Samle bildene fra våren 2008, fra konfirmasjonen, fra påskeferien, fra reisen til Italia. Lag en bildebok til barna eller en bok om en stor interesse. Skriv tekster, legg dem på bildene. Eller legg tekstene på en av bakgrunnene som er tilgjengelig i Pixum EasyBook. Man kan også bruke et av bildene som bakgrunn og legge mindre bilder på denne bakgrunnen.

Les mer her:
http://www.pixum.no/easybook

Pixum er en av de ledende uavhengige online fototjenester i Europa. Pixum produserer alt fra profesjonelle fotoprints og plakater (til 50x75cm) til gaveartikler som fotokrus, puslespil, t-shirt, fotobøker, kosedyr etc. I tillegg kommer print av gratulasjonskort eller invitasjonskort med egne digitalfotos, til kalendere og minnespill. Kunder kan lagre inntil 1GB med bilder og presentere dem for venner og familie i online album. Under www.pixum.com kan kunder fra hele Europa bestille produkter på engelsk, nederlandsk, dansk, italiensk, portugisisk, spansk og tysk. Pixum er sertifisert medlem av Trusted Shop og fikk i november 2007 utmerkelsen "Deloitte Technology Fast 500 EMEA". Prisen som tildeles av revisions- og rådgivningsfirmaet Deloitte, gis til de 500 hurtigst voksende teknologibedrifter i Europa, Afrika og Midtøsten.
 -
Fotobok - den nye måten å lage fotoalbum på
 -
Fås som hardcover, lerretsinnbinding eller fotohefte.

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu