Pressemelding
Dette er en pressemelding! Innholdet i denne teksten representerer ikke nødvendigvis foto.nos syn på innholdet.

Canon med ny Europasjef

Ryoichi Bamba er ansatt som ny sjef for Canon Europa etter Hajime Tsuruoka, som har hatt denne posisjonen de siste syv årene. Bamba overtar en organisasjon i fremgang, og han drar nytte av lang internasjonal erfaring når han nå skal drive fortsatt vekst i Canons europeiske organisasjon.
Ryoichi Bamba har hele 36 år bak seg i Canon, med erfaring fra flere ulike seksjoner og markeder. Han kommer nå sist fra Canon i USA, hvor han var president for selskapets kontormaskindivisjon. Han har også jobbet sammen med Hajime Tsuruoka i Tokyo og Europa gjennom mange år. Hans europeiske erfaring omfatter blant annet en produktmarkeds-stilling i Canon Europa, samt direktørstilling i Canon Italia.

Bamba tar over roret i en organisasjon som kunne vise til rekordgode resultater i 2007, og som var den største regionale bidragsyteren til det totale omsetningen for alle selskapene i Canon Inc.

- Canon Europa er en svært fremgangsrik pan-europeisk organisasjon, noe som vises gjennom de rekordhøye resultatene for 2007. Min oppgave er å bygge videre på denne fremgangen, blant annet ved å styrke båndene mellom Canon Europa, Canon Inc og andre regioner og dermed bidra til å gjøre Canon til en organisasjon i verdensklasse, sier Ryoichi Bamba.
Canon - Ryoichi Bamba
Ryoichi Bamba
Canon

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu