Pressemelding
Dette er en pressemelding! Innholdet i denne teksten representerer ikke nødvendigvis foto.nos syn på innholdet.

AF-S MICRO NIKKOR 60 MM F/2,8G ED-OBJEKTIV

Kompakt Micro NIKKOR med gjengivelsesforhold 1:1 for fotografering helt ned til 185 mm avstand


Oslo 29. januar 2008 - Nikon lanserer i dag den nye AF-S Micro NIKKOR 60 mm f/2,8G ED-objektivet for mikro- og nærbildefotografering, med en minimum fokusavstand på bare 185 mm. Objektivet er forsynt med Nikons eksklusive Nano Crystal Coating- og ED-glasselementer for fremragende bildekvalitet med minimering av skyggebilder, lysskjær og kromatisk aberrasjon. AF-S Micro NIKKOR 60 mm f/2,8G ED er kompakt og letthåndterlig, og har internt fokus (IF) og ikke-roterende frontelement for bruk av tilbehør som SB-R1C1 makroblitssett.

Objektivet støtter både manuell fokus og autofokus. Silent Wave-motoren (AF-S) gir lydløs autofokus slik at dyr og insekter ikke forstyrres ved fokusering på nært hold. AF-S Micro NIKKOR 60 mm f/2,8G ED er konstruert for bruk med Nikons avanserte digitale speilreflekskameraer og er et ideelt alternativ til et standard 50 mm objektiv.

- Den fremragende optiske kvaliteten og det lave støynivået til dette objektivet gjør det ideelt til både nærbilder og portretter, sier Robert Cristina, Manager Professional Products and NPS, Nikon Europe B.V.
Den avrundede blenderåpningen med ni blader gir et mykt, naturlig og diskré utseende til bakgrunnsobjekter som ikke er i fokus, mens den unike optiske konstruksjonen omfatter to asfæriske objektivelementer for å minimere kromatisk og sfærisk aberrasjon.

Fotografene vil også sette pris på at AF-S Micro NIKKOR 60 mm f/2,8G ED er lett og kompakt, og har et utvidet blenderområde fra f/2,8 til f/32. AF-S Micro NIKKOR 60 mm f/2,8G ED måler bare 73 x 89 mm og veier 425 gram.

Veiledende utsalgspris for AF-S Micro NIKKOR 60 mm f/2,8G ED er 5490,-. En myk bæreveske følger med objektivet.

___________________________________________

For mer informasjon, vennligst kontakt:

Vegar Berg
Product Specialist
Tlf.: 67 82 74 06
Mob: 96 50 18 00
berg@nikon.no

Linn Andresen
Marketing Coordinator
Tlf. 67 82 74 05
Mob: 90 01 49 63
andresen@nikon.no


Du kan lese mer om Nikon-produkter på:
www.europe-nikon.com




 - AF-S MICRO NIKKOR 60 MM F/2,8G ED-OBJEKTIV
AF-S MICRO NIKKOR 60 MM F/2,8G ED-OBJEKTIV

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu