Pressemelding
Dette er en pressemelding! Innholdet i denne teksten representerer ikke nødvendigvis foto.nos syn på innholdet.

Nikon lanserer tre VR NIKKOR supertelefoto-objektiver

Vibrasjonsreduksjon, antirefleksbelegg med nanokrystaller og høyeste oppløsning i sin klasse kjennetegner de nye NIKKOR supertelefoto-objektivene som lanseres i dag.
Oslo, 23. august 2007: Nikon Europe introduserte i dag intet mindre enn tre nye supertelefoto-objektiver med Nikons eksklusive vibrasjonsreduksjonssystem VR II. AF-S 400 mm f/2,8G ED VR, AF-S 500 mm f/4G ED VR og AF-S 600 mm f/4G ED VR egner seg spesielt for profesjonelle sports-, nyhets- og naturfotografer, og er en naturlig utvidelse av NIKKORs serie med supertelefoto-objektiver. Takket være Nikon sin VR II-teknologi får du som fotograf lukkerhastigheter som er 4 trinn raskere med de nye supertelefoto-objektivene.

“Objektiver som dette plasserer fotografen midt i handlingen, selv fra hundrevis av meter unna,” sier Robert Cristina, Brand Manager, Nikon Professional Products i Europa. “Med utgangspunkt i tilbakemeldingene vi allerede har fått, vil denne nyheten bli godt mottatt blant fotografer”.

De nye objektivene styrker Nikon sin supertelefoto-objektivserie, som allerede omfatter de unike objektivene AF-S VR 200 mm f/2G og AF-S VR 200-400 mm f/4G i tillegg til den populære AF-S 300 mm f/2,8G. Til sammen utgjør de et imponerende utvalg for sports-, natur- og overvåkingsfotografering.

NIKKOR-kvalitet, rask autofokus

De nye objektivene bruker Nikons eksklusive optiske beleggteknologi, nanokrystallbelegg, og ED-glasslinseelementer som gir bilder som er skarpe og kontrastrike, og som har myk bakgrunns-bokeh, spesielt under forhold med lite lys.

VR II-systemet har en ny modus som er laget spesielt for å kompensere for kameravibrasjoner ved bruk av vibrasjonsreduksjon ved lave lukkerhastigheter og med stativ.

De nye objektivene har rask og støysvak autofokus, takket være Nikons Silent Wave Motor. De har også en ny overstyringsbryter for manuell fokus, som er laget for å beholde autofokus i tilfelle overstyringen slås på uforvarende. Fotografer vil også sette pris på den silkemyke stativkragerotasjonen, noe som gjør endring av kameraretningen svært lett.

Alle de nye objektivene har det praktiske og lettanvendelige forhåndsfokussystemet som brukes på tidligere supertelefoto-objektiver som 300 mm f/2,8 VR og 200-400 mm f4 VR.

De nye VR-objektivene er tilpasset kravene til profesjonelle sports-, presse- og naturfotografer, og er forseglet for å kunne motstå støv og fukt, men er bare minimalt tyngre enn forgjengerne.

Tilbehør som følger med: Solblender, objektivtrekk av nylon, aluminiumskoffert, 52 mm gjenget filter, “AF-S”-skulderrem og alternativt stativ med enkeltfot.

Tilgjengelig i Europa i november 2007.

Nikon har gjort sitt ytterste for å sikre at påstander og spesifikasjoner er korrekte på det tidspunktet de skrives, men de kan endres uten forvarsel, og uten at det innebærer noen plikter for produsenten.

Hvis du vil ha flere opplysninger om Nikons prisbelønte produkter, kan du besøke: www.nikon.no





Mer informasjon:



For pressebilder, besøk http://press.nikon.se



For mer informasjon besøk også www.nikon.no



Kontaktperson:



Vegar Berg, Nikon Norge

Tlf: 67 82 74 06

Faks: 67 82 74 50

E-postadresse: berg@nikon.no



Brügmann Scott, Nikon Norge

Tlf: 67 82 74 05

Faks: 67 82 74 50

E-postadresse: brugmann@nikon.no
 - Nikon AF-S 400 VR l
Nikon AF-S 400 VR l
 - Nikon AF-S 500 VR l
Nikon AF-S 500 VR l

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu