Pressemelding
Dette er en pressemelding! Innholdet i denne teksten representerer ikke nødvendigvis foto.nos syn på innholdet.

Olympus E-510 årets kamera i Europa

Det ferske speilreflekskameraet Olympus E-510 har vunnet elektronikkbransjens "Oscar-statuett": EISA-Awards Best Product Consumer Camera 2007-2008.
Med kombinasjonen av innovativ teknologi, skyhøy bildekvalitet og ypperlig ergonomi har Olympus E-510 sikret seg den prestisjetunge EISA-prisen ”European Consumer Camera 2007-2008”. Det innovative digital speilreflekskameraet er basert på standarden FourThirds, og kommer med teknologi som LiveView for levende søkerbilde på LCD-skjermen, mekanisk gyrostabilisering av bildebrikken uansett objektiv og Olympus Supersonic Wave Filter støvrensing, som flere ganger er blitt testet til den desidert mest effektive rensemetoden i markedet.

European Imaging & Sound Association (EISA) består av representanter fra mer enn 50 fagblader innen temaene lyd, video, hjemmekino, mobilteknologi og fotografi fra over 20 europeiske land. I juryen finnes blant andre det velrenommerte fagbladet ”Fotografi”, som i en tidligere test har gitt Olympus E-510 stempelet ”Topp Valg”. Hvert år kåres de beste produktene i sin klasse.

Juryen uttaler blant annet: ”Olympus E-510 er et digitalt speilreflekskamera med ypperlig bildekvalitet og klare fordeler i forhold til andre kameraer i samme klasse.” Brukervennlighet og ergonomi ble også trukket fram som grunn for å dele ut den presitsjetunge prisen – regnet som bransjens ”Oscar-statuett”: ”Kameraet er kompakt og lett, men med dets store grep er det allikevel komfortabelt og stødig.”

- Det er selvfølgelig veldig hyggelig med en slik anerkjennelse. Vi har alltid vært kjent for innovativ teknologi og nye løsninger, og det skal vi fortsette med, sier markedssjef Øivind Grefslie i Olympus Norge i en kommentar.
EISA - EISA
EISA
EISA
Prisen for beste produkt regnes som elektronikkbransjens "Oscar-statuett"
Olympus - Vinner
Vinner
Olympus
Olympus E-510 kombinerer innovativ teknologi med tradisjonell fotoglede.

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu