Pressemelding
Dette er en pressemelding! Innholdet i denne teksten representerer ikke nødvendigvis foto.nos syn på innholdet.

Norsk forhandler størst I Europa på HPs største fotoskrivere

HPs største satsning på storformatsiden i fjor høst var den nye DesignJet Z-serien, rettet mot krevende og profesjonelle fotografer, designere og digitale kunstnere. Det hører med til sjeldenhetene at en norsk partner oppnår status som største HP forhandler i EMEA (Europa, Midt-Østen og Afrika) på denne typen produkter, men det er akkurat det Gregersen AS har klart. Siden lanseringen i november har Gregersen AS solgt over 75 skrivere i serien, til brukere over hele landet.
<B<Hewlett Packard har solgt over 2 millioner storformatskrivere verden over, men dette har i hovedsak vært tekniske plottere. Etter lanseringen i høst, er dette på vei til å snu. Salget av Designjet Z-serien har gått over all forventning.

Daglig leder i Gregersen AS, Øystein Nordli, forklarer suksessen: ”Vi så tidlig potensialet til HP DesignJet Z2100 og Z3100. Det var åpenbart at dette var produkter som var konstruert fra ”scratch”, på bakgrunn av innspill fra målgruppen. Vi valgte å invitere fotografene inn til oss med sine egne filer, slik at de fikk testet skrivernes kvalitet med motiver som var kjent for dem. I tillegg bygde vi opp et spesiallaget demorom, med datamaskiner, kalibreringsutstyr og lys med riktig fargetemperatur, spesielt tilrettelagt for foto. Det er alltid en risiko å kjøre en så dristig linje når man skal demonstrere utstyr, men HP DesignJet Z-seriens utskriftskvalitet, brukervennlighet og driftssikkerhet er så overlegen at vi kun så fordeler med å gjøre det på denne måten. Vår offensive vilje til å komme inn på fotomarkedet, kombinert med synlig markedsføring og det faktum at mange fotografer var nysgjerrige på å se neste generasjon fotoskrivere bidro sterkt til at vi er blitt så store som vi er på disse produktene”.

HP DesignJet Z3100 har allerede vunnet prisen for ”Beste storformatskriver, 2007” av TIPA (Technical Image Press Association) med følgende begrunnelse;
HP Designjet Z3100 Fotoskriver er en profesjonell skriver som er tilgjengelig i 24 og 44’’ modeller. Det 12-fargede utskriftssystemet med HP Vivera pigmentert blekk gir forbedret gamut, holdbarhet og utskriftskvalitet i farger så vel som i sort/hvitt. Fargekontroll og reproduksjon av farger er forbedret på grunn av det innebygde spektrofotometeret med X-Rite i1 fargeteknologi, som gir mulighet for nøyaktig fargekalibrering i printeren i en automatisert prosess.

HP DesignJet Z2100 og DesignJet Z3100 har vært verdensomspennende suksesser, og har høstet lovord fra fagpressen helt siden lanseringen i oktober 2006. I disse dager lanseres HP DesignJet Z6100. En høykvalitets fotoskriver med fokus på hastighet og driftssikkerhet.
 - HP designjet Z3100
HP designjet Z3100

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu