Pressemelding
Dette er en pressemelding! Innholdet i denne teksten representerer ikke nødvendigvis foto.nos syn på innholdet.

Viewsonic innfører ekte High definition med 1080p TV

OSLO, 9.februar, 2007
Nye LCD TVer gir enestående ytelse og verdi
ViewSonic lanserer i dag en ny serie toppkvalitets HDTVer for hjemmebruk. Dette er selskapets første LCD bredformat-TV med sylskarp 1080p oppløsning. De nye modellene, NextVision 46” N4661w og 42” N4261w har 1920x1080 bildepunkters oppløsning og HDMI-tilkobling som støtter det siste innen digitale media.
Forbrukere som ønsker et mindre HDTV får sitt i ViewSonics nye produktlinje med 26-tommeren N2652w. I tillegg demonstrerte ViewSonic sin nyeste fremtidsteknologi i form av en 37-tommers LCD TV prototype med integrert docking for Video-iPod.

De tre nykommerne i ViewSonics voksende underholdningsserie av digitale livsstilsfjernsyn viser hvordan selskapet tar tradisjon for lederskap og innovasjon innen desktop LCD-teknologi i TV-markedet videre for å gi forbrukerne et rimeligere høyytelses tilbud.

– Topp ytelse til lavere priser er ViewSonics produktstrategi, sier Jarle Frotzviold, country manager i ViewSonic Norge. – Vår produktlinje av høydefinisjons LCD-TV strekker seg nå ubrutt fra 20” til 46” og gjør at ViewSonic kan tilby forbrukerne førsteklasses skjermer til alle rom og innenfor alle budsjetter.

Ettersom progressive scan bildekvalitet vil bli å finne i stadig mer HDTV-innhold, har ViewSonic bygget sine to 1080p skjermer N4661w og N4261w med den integrerte funksjonaliteten som er nødvendig for å sikre forbrukerne en førsteklasses seeropplevelse i mange år fremover. Begge modeller har mange tilkoblingsmuligheter, bl.a. komponent, digital ”S”, kompositt video og VGA og er kompatible med eksisterende videomaskiner, PCer og DVD-spillere i tillegg til HDMI-tilkobling som er nødvendig for å støtte høydefinisjonsenheter som spillkonsoller og mediasenter-PCer. For ytterligere å forsterke underholdningsopplevelsen, leverer skjermene høykvalitets lyd gjennom et innebygget 10W SRS TruSurround XT lydssystem og byr på enkel tilkobling til hjemme-stereoen gjennom en SPDIF audio-ut kontakt. Skjermene fungerer uten intern kjølevifte, slik at forstyrrende summing som oppleves fra visse andre HDTV-apparater er eliminert.

N4261w byr på 1500:1 kontrastforhold (typ), 450 nits lysstyrke (typ) og en ultra-bred 170° maksimal betrakningsvinkel, mens N4661w har 800:1 kontrastforhold (typ), 500 nits lysstyrke (typ) og 176° maksimal betrakningsvinkel. Begge TVer leveres med ATSC/NTSC digital og analog TV-tuner, 8 ms responstid for å eliminere uskarpheter, samt en uovertruffen PixelWorks prosessor som gjengir de skarpeste bildene.

For forbrukere som ønsker et mindre TV til kjøkken eller soverom, byr bredformatmodellen N2652w på knivskarpe bilder takket være høydefinisjons oppløsning, 800:1 kontrastforhold (typ), 500 nits lysstyrke og 8 ms responstid som håndterer de hurtige bildevekslingene i action-filmer og videospill. Med en DVI-kompatibel HDMI port, S-Video, component og RF innganger, inneholder N2652w alle nødvendige tilkoblingsalternativer. Flere funksjoner, som ATSC/NTSC digital og analog TV-tuner, integrert strømforsyning samt lekkert kabinett gjør dette HDTV apparatet til et blikkfang i ethvert rom.

N2652w er i salg fra februar, mens 42-tommeren N4261w kommer i handelen i mars. Pris er ikke klar. Lanseringsdato og pris for 46-tommeren N4661w vil bli klar i løpet av 2. kvartal.

For mer informasjon og bilder av ViewSonic LCD TVer, besøk www.ViewSonic.com/lcdtv eller ring telefon 22 88 17 60.

Om ViewSonic
ViewSonic® Corp. er en global, ledende leverandør av visuelle displayprodukter og lar brukerne ”se forskjellen” – ”See the difference™” – ved å tilby et omfattende utvalg skjermløsninger for dagens behov på markedene for så vel bedrifter som utdanning og forbrukerelektronikk. Selskapets produkter har vunnet mer enn 2 000 internasjonale priser fra uavhengige publikasjoner og organisasjoner. Selskapet har hovedkontor i Walnut, California. ViewSonic ble grunnlagt i 1987 og er et privat eiet selskap.

For høyoppløselige produktbilder besøk også

http://www.viewsoniceurope.com/UK/Press/MediaCentre.htm
 -

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu