Pressemelding
Dette er en pressemelding! Innholdet i denne teksten representerer ikke nødvendigvis foto.nos syn på innholdet.

Viewsonic utvider bredskjermutvalget med enda flere modeller

Pressemelding, Oslo, 8.februar 2007
ViewSonic lanserer to nye LCD-skjermer som byr på økt ytelse og nye muligheter for privatbrukere. De siste tilskuddene til ViewSonics stadig voksende tilbud av høyoppløselige, funksjonsrike multimedia bredskjermer er 24-tommeren VX2435wm og 28-tommeren (27,5'' betraktningsareal) X2835wm.
Integrerte funksjoner, økt skjermareal og Windows Vista Premium logosertifisering gir nye grunner til å oppgradere

Både VX2435wm og VX2835wm har Microsoft Windows Vista Premium logosertifisering som sikrer at skjermene er tilpasset standardene i Microsofts nye operativsystem. Det lar brukeren utnytte de visuelle fordelene i raskere grafikkprosessering og rikere lyssetting, skygger og andre visuelle kvaliteter som er kritiske for høydefinisjons brukeropplevelse.

- Behovet for multitasking har spredd seg fra arbeidsplassen til hjemmet, hvor forbrukerne vil ha informasjon og underholdning samtidig, sier Jarle Fritzvold, country manager, ViewSonic Norge. - ViewSonic bruker innovasjon for å sørge for at forbrukere og profesjonelle begge får tilgang på mer digitalt innhold samtidig, men uten å fire på forventningen om høy, visuell ytelse.

Det betyr for eksempel ultrahurtig grå-til-grå video responstid på 8 millisekunder, en oppløsning på 1920 x 1200 piksler, 500 nits lysstyrke (typ) og 1000:1 kontrastforhold (typ). VX2435wm og VX2835wm har også innebygget intelligent fargebehandling som optimaliserer farge og hudnyanser i filmer, spill og fotos, og flerfunksjonelle innganger som støtter en rekke digitale innholdsenheter, som VGA, DVI-D, kompositt, S-video og komponent. Begge skjermer kan veggmonteres og er miljøvennlige med et strømforbruk på under en watt i standby-modus.

Både VX2435wm og VX2835wm har HDMI med HDCP input som gir klare og tydelige høydefinisjons bilder, slik at brukeren kan nyte digital underholdning som for eksempel IPTV, film og digitalfoto. Overlegen bildeytelse sørger også bredformatet for, noe som gir brukeren ekstra plass slik at de kan betrakte helsides dokumenter side om side, sammen med navigasjonsverktøy for rask og produktiv skifting mellom dokumenter, søk og redigering. Integrasjon av fulltone stereohøyttalere og strømforsyning i skjermenes avrundete, smale kabinett gir brukeren bedre plass på skrivebordet.

VX2435wm kommer i handelen i februar, mens VX2835wm kommer i handelen i april. Pris er ikke klar i skrivende stund.

Begge skjermer oppfyller de strengeste sikkerhets- og miljøkravene, blant annet ENERGY STAR®.

Om ViewSonic
ViewSonic® Corp. er en global, ledende leverandør av visuelle displayprodukter og lar brukerne se forskjellen - See the difference(tm) - ved å tilby et omfattende utvalg skjermløsninger for dagens behov på markedene for så vel bedrifter som utdanning og forbrukerelektronikk. Selskapets produkter har vunnet mer enn 2000 internasjonale priser fra uavhengige publikasjoner og organisasjoner. Selskapet har hovedkontor i Walnut, California. ViewSonic ble grunnlagt i 1987 og er et privat
eiet selskap.

Utsagn om fremtiden
Denne pressemeldingen inneholder utsagn om fremtiden. Utsagnene er relatert til fremtidige forventninger til ViewSonics produkter, forretningsmuligheter og finansielle resultater. Utsagnene vil være forbundet med risiko og usikkerhet som kan føre til at faktiske resultater i vesentlig grad skiller seg fra forventningene. Risiko og usikkerhet kan være knyttet til, men er ikke begrenset til, ViewSonics underleverandører, dets behov for å opprettholde og utvide sine salgskanaler, markedsakseptans for ViewSonics produkter, generelle industritrender, inkludert sykliske trender innen PC- og visuell skjermindustri; og innvirkning fra konkurrerende produkter og prispolitikk. Investorer bes sette seg inn i ViewSonics formular nr. 10 hos Securities and Exchange Commision. Legg spesielt merke til avsnittet Factors that May Affect ViewSonic`s Business and Financial Results.

Det bør ikke legges overdreven vekt på utsagn om fremtiden. Utsagnene relaterer seg til pressemeldingens dato. Alle utsagn om fremtiden faller inn under denne aktsomhetserklæringen og ViewSonic har ikke ansvar for å revidere eller oppdatere utsagn om fremtiden for å reflektere inntrufne hendelser eller situasjoner etter denne dato.

For høyoppløselige produktbilder besøk også
http://www.viewsoniceurope.com/UK/Press/MediaCentre.htm
 -

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu