Pressemelding
Dette er en pressemelding! Innholdet i denne teksten representerer ikke nødvendigvis foto.nos syn på innholdet.

Ny proffesjonell 26” LCD fra NEC Display Solutions

Oslo, 7. februar 2007 - NEC Display Solutions lanserer 26” LCD for grafisk design, DTP og CAD/CAM

Den nye NEC MultiSync® LCD2690WUXi er en av verdens mest avanserte skjermer med hele 26'', 1920x1200 oppløsning og en rekke avanserte egenskaper.
Skjermen har en rekke nye og avanserte egenskaper for dem som arbeider med profesjonell bildehåndtering. Med funksjoner som ColorComp, X-Light® Pro og 12 bits gamma er skjermen i seg selv en komplett skjermløsning, med svært gode justeringsmuligheter. Skjermen er spesielt tiltenkt for applikasjoner innen grafisk design, DTP (desk top publishing), CAD/CAM, prosess- og kontrollrom og andre fargekritiske bruksområder. Med en kompromissløs fargegjengivelse på hele 95% av Adobe RGB fargespekter overgår bildekvaliteten hva man til nå har kunnet oppnå på LCD skjermer.

Skjermen kombinerer 26 tommer med 1920 x 1200 oppløsning (16:10 format) og et avansert A-TW H-IPS panel. Den store størrelsen, 16:10 formatet og det avanserte TFT-panelet med svært nøyaktig fargegjengivelsen vil gjøre skjermen interessant for et mangfold av bruksmiljøer innen børsmegler/bank/finans, dokument håndtering, informasjonsskjerm (’digital signage’), TV/video produksjon samt et utvalg av multimedia applikasjoner.

Det nye flagskipet innen NECs profesjonelle LCD-serie; MultiSync 90 serien, tilbyr
de mest sofistikerte skjermteknologiene som er tilgjengelige i dag. Skjermen gjengir en sylskarp bildekvalitet og perfekt fargebalanse, mye på grunn av et avansert A-TW H-IPS panel med hele 1920x1200 oppløsning. Den store 26” skjermflaten gjør det mulig å vise to A4 sider side-om-side og fortsatt ha ekstra plass til fargepaletter, verktøylinjer eller rett og slett ekstra skjermplass. Med den 26” store skjermflaten oppnås en ideell pikselstørrelse, tilsvarende som tradisjonelle 19” skjermer, som gir redusert øye-stress og dermed svært god syns-ergonomi og god lesbarhet.

NEC MultiSync® LCD2690WUXi gjengir hele 95% av Adobe RGB fargespekter. Skjermen kan også garantere enhetlig fargereproduksjon over hele skjermflaten og svært nøyaktig fargegjengivelse gjennom bruk av det nye A-TW (Advanced True White) H-IPS panelet, ColorComp funksjonen samt den nye X-Light® Pro teknologien. Det enorme fargespekteret og de nye teknologiene ikke bare innovativt, men også en virksomhetskritisk forbedring for fargekritiske applikasjoner.

ColorComp teknologien korrigerer automatisk for ujevnheter i bakgrunnsbelysningen. Funksjonen sørger for en helt jevn distribusjon av lysstyrke, farge og gamma over hele skjermflaten og dermed like farger over hele arbeidsflaten.

X-Light® Pro (utviklet av NEC) er en av de mest innovative funksjonene man kan ha i en skjerm. Teknologien måler bakgrunnsbelysningens lysstyrken og fargene og sørger for utomatisk korrigering og stabilitet i lysstyrke og RGB fargene. Dette optimaliserer ytelsene, ikke bare under oppstartstiden, men stabiliserer og sørger for korrekt fargegjengivelse under hele skjermens levetid.

Det nye A-TW H-IPS panelet tilbyr en eksepsjonell bred innsynsvinkel på 178%, både horisontalt og vertikalt, uten fargeskift slik at fargegjengivelsen varierer ikke med brukeres posisjon i forhold til skjermen. Dette sørger for utmerket innsyn på skjermen og gjør skjermen ideell for mulitmonitor applikasjoner innen f.eks finans, meglerbord og TV/video produksjon.

Skjermen er utstyrt med ambix³ ™ - en funksjon med stor fleksibilitet og muliggjør 3 Samtidige tilkoblinger (VGA, DVI-D and DVI-I). den integrerte CableComp funksjonen gjør at monitoren kan fungere med inntil 100m analoge kabler eller 30m digital kabel. Sync Continuity Detection gjør at skjermen registrerer om input signalet kommerfra PC eller via KVM switch og automatisk optimaliserer bildekvaliteten. Skjermen er utsyrt med en høydejusterbar fot med hele 150mm hev/senk fleksibilitet. Skjermen kan enkelt roteres fra landskap til portrett format (Pivot funksjon). “Advanced Non Touch Auto Adjust” funksjonen automatisk sjekker og re-justerer skjerminnstillingene uten at brukeren tenker på dette. For å redusere totale eierskapskostnader (TCO) til et absolutt minimum har NEC Display Solutions integrert Real Time Clock og Scheduler funksjon. Med ’Scheduler’ funksjonen kan skjermen enkelt programeres for å skrus av og på etter definerte tider.

MultiSync® LCD2690WUXi gir økt produktivitet for brukere av fargekritiske applikasjoner: - Med Scheduler funksjonen kan skjermen programmeres slik at bakgrunnsbelysningen er skrudd på og forvarmet ved arbedsdagens begynnelse, uten at PC/Mac’en må være påskrudd. Funksjonen sørger for full fargestabil - og produktivitet - fra første minutt.

Som for øvrige NEC LCD skjermer er nye NEC MultiSync® LCD2690WUXi kompatibel med standarder og sertifiseringer som ISO 13406-2, CE, TÜV GS, TÜV ERGONOMIE GEEA/Energy Label, Energy Star 4.0, UL, CCC, MPR II / MPR III, PCT/Gost og TCO’03.

Tilgjengelighet og garanti
NEC MultiSync® LCD2690WUXi er tilgjengelig fra februar 2007. Skjermen levers i to versjoner, sølv ramme / hvit fot eller hel-svart. NEC MultiSync® LCD2690WUXi leveres med 3 år på-stedet garanti, inkludert for bakgrunnsbelysning.

Veiledende pris:
NEC MultiSync® LCD2690WUXi: 13.450,- eks.mva

Spesifikasjoner
Name: NEC MultiSync® LCD2690WUXi
Display type: A-TW H-IPS
Viewing angle: 178° horizontal / 178° vertical
Recommended resolution: 1920 x 1200 @ 60Hz
Brightness: 400 cd/m²
Contrast ratio: 800:1

Reaction time: 7 ms (Grey-to-Grey), 13 ms (tr+tf)
Number of colours that can be displayed: 16.77 million


ErgoDesign®
Height adjustable by up to 150 mm

Setting options: L-Shape-Buttons, OSD, NaViSet®, NaViSet®

Administrator compatible
Auto-Adjust
Srgb and 6-axis, colour control,
Hotkeys

Connection: Ambix³
<http://www.nec-display-solutions.com/specials/online_engl...x.html>
(digital, analogue, digital/analogue

Special features
12 bit gamma korreksjon
ColorComp
OmniColor
<http://www.nec-display-solutions.com/specials/online_engl...c.html>
™: sRGB støtte og 6-akses fargekontroll
AutoBrightness
AmbiBrightness
<http://www.nec-display-solutions.com/specials/cablecomp/i...n.html> CableComp
Real Time Clock
Scheduler
Power off timer
TileMatrix og TileComp
<http://www.nec-display-solutions.com/naviset/online_gb/in...x.html> NaViSet® og
NaViSet®
Administrator kompatibel
Dimbar strømindikator
EcoModes
Overdrive teknologi
’Quick Release’ fra foten
X-Light® Pro
Advanced NTAA (Non Touch Auto Adjustment)
VESA mounting
Certification: CE, TÜV GS, TCO ‘03, TÜV ERGONOMIE, ISO 13406-2, Energy Label, Energy Star 4.0, PCT, UL

Bilder
Et utvalg av bilder kan lastes ned
<http://www.nec-display-solutions.no/coremedia/generator/i...dia,spec=x
__no__no,docId=157428,group=PubD> her.

Kontaktdata
Per-Kristian Jorsett; per-kristian.jorsett@nec-displays-se.com>
per-kristian.jorsett@nec-displays-se.com
eller tlf: 21 52 00 29.

NEC Display Solutions Europe GmbH
NEC Display Solutions Europe er et 100% datterselskap av NEC Corporation med entydig fokus på display teknologi med utvikling og produksjon av LCD monitorer. I Europa har NEC Display Solutions Europe GmbH salgskontorer i Tyskland, i Frankrike og Storbritannia samt filialer i Italia, Nederland, Rusland, Spania, Polen, Sverige og Norge. Selskapet utnytter den brede tekniske kompetansen og teknologier fra NEC Corporation og er sammen med egen forskning og utvikling en av de globalt ledende produsentene av LCD skjermer for alle typer bruksområder.

NEC Display Solutions leverer skjermløsninger for profesjonell bildebehandling,
kreativ design og CAD/CAM, finans, Digital Signage og Public Display (storformat LCD), medisinske miljøer og PACS systemer samt gaming og et utvalg skjermer for bedriftsmarkedet.
 -

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu