Pressemelding
Dette er en pressemelding! Innholdet i denne teksten representerer ikke nødvendigvis foto.nos syn på innholdet.

To gullmedaljer til Olympus

Nå har Olympus µ [mju:] 720SW fått enda en europeisk pris. I tillegg fikk speilreflekskameraet E-330 DIWA-gullmedalje.

To Olympus-kameraer har fått topplassering av Digital Imaging Websites Association (DIWA). De prestisjefylte prisene ble gitt til det digitale speilreflekskameraet Olympus E-330 med sine unike egenskaper med søkerbildet på dreibar skjerm, og Olympus µ 720SW, som er både vanntett og støtsikker. DIWA er et samarbeidsforum mellom internettbaserte fagtidskrifter, med blant annet norske digit.no, som kårer de beste bilde-produktene i Europa og Canada.

DIWA-juryen la særlig vekt på Olympus E-330s unike egenskaper for søkerbilde på skjermen, som det første digitale speilrefleks i verden. I tillegg falt juryen for Olympus’ supersoniske støvrensing av CCD-brikken og flere andre av Olympus E-330s mange funksjoner og egenskaper.

Kompaktkameraet µ 720SW vant sin gullmedalje for den robuste konstruksjonen, som gjør kameraet vanntett ned til 3 meter uten ekstrautstyr, og støtsikkert for fall fra inntil 1,5 meter – uten at det går på bekostning av bildekvaliteten.

DIWA-ekspertene uttalte at “både E-330 og µ 720SW er gode eksempler på innovativ ingeniørkunst for å møte publikums behov. Juryens enstemmige avgjørelse er å gi begge disse unike og elegante kameraene hver sin gullmedalje.”
DIWA - DIWA-gull til Olympus E-330
DIWA-gull til Olympus E-330
DIWA
Olympus E-330 vant for innovativ ingeniørkunst.
DIWA - DIWA-gull til Olympus µ [mju:] 720SW
DIWA-gull til Olympus µ [mju:] 720SW
DIWA
Olympus µ [mju:] 720SW vant for sin robuste konstruksjon og topp bildekvalitet.

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu