Pressemelding
Dette er en pressemelding! Innholdet i denne teksten representerer ikke nødvendigvis foto.nos syn på innholdet.

Eksotiske Rogaland

Naturfotografer har øyne som ser. Vi ser det vakre i naturen. Vi verdsetter det og vi vil at det urørte forblir urørt, at det vakre forblir vakkert. Roy Mangersnes er ute med sin første bok med fotografier fra vakker, urørt natur.

Forlaget skriver dette: ”Rogaland har et svært rikt fugle- og dyreliv, som er i en særstilling i nasjonal sammenheng. Mangfoldet skyldes i stor grad den varierte naturen, som spenner fra Jærens lange strender, via lavland og dype skoger, til åpne heier og karrige fjell. Her kan man treffe flotte, eksotiske fuglearter fra fjerne himmelstrøk sammen med våre særegne arter, samt en rekke pattedyr. Er man heldig kan man møte et av våre majestetiske hjortedyr, eller kanskje et av de større rovdyrene på gjennomreise. Regionen byr på et mangfold av arter som er spennende for fugleelskere så vel som for den jaktinteresserte. Roy Mangersnes tar oss her med på en reise i Rogalands naturverden. Gjennom kamera formidler han et mangfoldig stykke Norge, med fokus på detaljer hos fugler og dyr som vi aldri før har sett maken til. Velkommen til Eksotiske Rogaland!”


Bokens format (29x 29cm), papirvalg og layout er tiltalende, og Roy Mangersnes har ikke latt seg friste av oversaturerte glansbilder. Boka er lett lest og ikke minst så er her en flott blanding av store og små bildeperler sett med Roy Mangersnes sine øyne.

Eksotiske Rogaland, viser noe av mangfoldet Rogaland har å by på og anbefales.



Roy Mangersnes  -
Roy Mangersnes

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu